Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/fbwpml.php) is not within the allowed path(s): (/home/jn028600:/usr/share/pear) in /home/jn028600/www_root/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 60
Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov  

  1. Spoločnosť Balpack s.r.o. , sa v plnej miere riadi zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane
    osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Naša spoločnosť rešpektuje Vaše
    súkromie. Aby sme Vám mohli ponúknuť hodnotné služby, potrebujeme však poznať niektoré
    vaše osobné údaje. Tieto chránime pred zneužitím a zaručujeme Vám, že nikdy neposkytneme
    tretiemu subjektu Vaše kontaktné informácie a údaje o vašich nákupoch.
  2. Používaním tohto internetového obchodu súhlasíte so zhromažďovaním a používaním
    informácií o Vás a vašich nákupoch za vyššie stanovených podmienok. Registráciou
    zákazníka, žiadateľa o novinky, účastníka ankety a ďalších iných foriem registrácie
    potvrdzujete, že môžete byť informovaný o novinkách v našom internetovom obchode e-
    mailom. Ak si naďalej nebudete želať tieto informácie, máte možnosť kedykoľvek ich
    zasielanie ukončiť podľa postupu uvedeného v každej zasielanej správe.
  3. Úroveň ochrany osobných údajov Prevádzkovateľ deklaruje v dokumente Zásady ochrany
    osobných údajov.
  4. Uskutočnením Objednávky Kupujúci potvrdzuje, že sa oboznámil s podmienkami spracúvania
    osobných údajov Predávajúcim, resp. Sprostredkovateľom v zmysle tohto článku.
    Spracovaním osobných údajov sa rozumie najmä ich získavanie, zhromažďovanie, šírenie,
    zaznamenávanie, usporadúvanie, prepracúvanie alebo zmena, vyhľadávanie, prehliadanie,
    preskupovanie, kombinovanie, premiestňovanie, využívanie, uchovávanie, blokovanie,
    likvidácia, ich cezhraničný prenos, poskytovanie, sprístupňovanie alebo zverejňovanie.
    Kupujúci má právo žiadať opravu osobných údajov a ich doplnenie, ako aj ich blokovanie, ďalej
    môže Kupujúci žiadať poskytnutie informácie či sú jeho údaje spracovávané, informácie o
    zdroji, z ktorého Prevádzkovateľ získal osobné údaje na spracúvanie ako aj o vysvetlenie
    a odstránenie závadného stavu.
  5. Pri spracovaní osobných údajov môže dochádzať k ich cezhraničnému prenosu v rámci
    členských štátov Európskej únie.
  6. Identifikačné údaje Predávajúceho ako prevádzkovateľa sú uvedené v článku I týchto VOP.
  7. Osobné údaje budú spracované v rozsahu:
    na účely vybavenia objednávky:

  • oslovenie
  • Meno a priezvisko,
  • dátum narodenia,
  • adresa trvalého pobytu,
  • telefónne číslo,
  • e-mailová adresa,
  • adresa pre doručovanie (ak je iná ako adresa trvalého pobytu),
  • číslo bankového účtu (bankové spojenie).

  1. Predávajúci vyhlasuje, že všetky osobné údaje, ktoré získal od Kupujúceho sú prísne dôverné, budú
    použité pre účely Kúpnej zmluvy, plnenia povinností z nej vyplývajúcich a s ňou súvisiacich, na
    vytváranie databázy klientov. Osobné údaje sú zhromažďované, spracovávané a uchovávané v súlade
    s platnými zákonmi Slovenskej republiky, najmä so Zákonom o ochrane osobných údajov.
  2. Osobné údaje Predávajúci, resp. Sprostredkovateľ nezverejní a neposkytne tretej osobe okrem
    osoby, ktorá zabezpečuje dodanie Tovaru– kuriérskym spoločnostiam GLS alebo inej zasielateľskej
    spoločnosti , osobe, ktorá zabezpečuje platobný styk v súvislosti s Kúpnou zmluvou a účtovníčke,
    ktorá vedie účtovníctvo spoločnosti. Osobné údaje Kupujúceho nebudú poskytované tretím osobám –
    iným subjektom za účelom zasielania reklamných materiálov.  
  3. Osobné údaje sú ukladané v bezpečnej databáze. Osobné údaje budú spracované manuálne
    (zamestnancami Predávajúceho) a automatickým spôsobom (zamestnancami).  
  4. Práva Kupujúceho ako dotknutej osoby pri spracúvaní osobných údajov sú uvedené v Zákone o
    ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má za podmienok uvedených v Zákone o ochrane
    osobných údajov najmä právo na základe písomnej žiadosti od prevádzkovateľa:

  • vyžadovať potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané,
  • vyžadovať vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov
    v informačnom systéme  ,
  • vyžadovať vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné
    údaje na spracúvanie,
  • vyžadovať vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom
    spracúvania,
  • vyžadovať opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných
    údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
  • vyžadovať likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom
    spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie,
  • vyžadovať likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu
    zákona,
  • vyžadovať blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho
    platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby,
  • namietať voči spracúvaniu, využívaniu alebo poskytovaniu osobných údajov na účely priameho
    marketingu.  

  1. Dozor nad dodržiavaním povinností ustanovených Zákonom o ochrane osobných údajov pri
    spracúvaní osobných údajov vykonáva Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky,
    Hraničná12, 82007 Bratislava 27.